Shoppen in eigen kast

Je herkent het vast wel: “Ik weet niet wat ik aan moet doen vandaag” of “ik heb niets om aan te trekken”. Ook al hangt je kast helemaal vol met kleding.

Heb je er genoeg van om steeds maar weer te twijfelen wat je aan zult doen, dan is shoppen in eigen kast de oplossing. Je zult verstelt staan dat je veel meer mogelijkheden met je eigen kleding hebt, dan jezelf denkt.

Hoe ga ik te werk?
Ik zal je vragen kleding aan te trekken waarin jij jezelf prettig voelt. Samen doorlopen we jouw kast en gaan nieuwe setjes samenstellen. Door kledingstukken op een andere manier te combineren, zal het je verbazen wat je allemaal hebt en welke nieuwe setjes je kunt samenstellen. Ondertussen geef ik je eenvoudige kleur- en stijltips. Tenslotte geef ik je advies welke kledingstukken je aan zou kunnen schaffen om jouw garderobe compleet te maken.

Je kan ook bij mij komen. Dan neem je een grote koffer met kleding en schoenen mee.

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact op!

Marieke Zweverink
info@mariekekledingcoach.nl
06 18 22 56 93