Personal shopping

Vind jij het moeilijk om kleding uit te zoeken, kom je na het winkelen vaak met lege handen of met miskopen thuis? Weet je niet wat je aan moet schaffen voor een feestje of sollicitatiegesprek? Dan kan personal shoppen voor jou een uitkomst zijn.

In kledingwinkels is zijn de keuzes en stijlen vaak erg groot, waardoor je vaak gaat voor het vertrouwde en niet uit jouw comfortzone stapt. Soms wil je wel eens iets heel anders dan dat je bent gewend, maar je ziet door de bomen het bos niet. Tijdens het personal shoppen ontdek je wat bij jou past en krijg je inspiratie en handvaten aangereikt.

Hoe ga ik te werk?
In het geval je geen kleur- en stijlanalyse gehad hebt voorafgaand aan het shoppen, spreken we voorafgaand aan het shoppen waar we samenkomen. We gaan eerst samen wat drinken en ik neem dan met jou door wat je wensen zijn en waar je naar op zoek bent. Ik probeer een beeld te krijgen welke kleuren en stijl het beste bij jou passen. Vervolgens gaan we samen op stap om samen te gaan winkelen en zoek ik de kleding uit die bij jou past en wat jij wenst. Je krijgt van mij adviezen en richtlijnen, zodat je bij een volgende winkelsessie weet waar je op moet letten.

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact op!

Marieke Zweverink
info@mariekekledingcoach.nl
06 18 22 56 93