Kleuranalyse

Hoe kan het dat je in kleding met bepaalde kleuren er stralender uitziet? Dit zijn de kleuren die in harmonie zijn met jouw haar-, oog- en huidskleur. De kleur die de ene persoon laat stralen, kan de ander er bleek uit laten zien. De kleurenanalyse maakt voor jou inzichtelijk welke kleuren jou goed staan.

Ik kijk naar de kleuren die jou staan, maar je moet je er ook prettig bij voelen. Je hebt niets aan een advies dat heel ver van jezelf afstaat. Vind jij een kleur heel erg mooi, maar blijkt dat dit eigenlijk niet “jouw” kleur te zijn, dan kijken we hoe je dit wel zou kunnen dragen en het jou laat stralen.

Een kleurenanalyse geeft je zelfvertrouwen en je hoeft niet meer te twijfelen welke kleuren je staan. Ook kun je kleuren gemakkelijker combineren, zodat je meer met je eigen kleding kunt dan alleen vaste setjes dragen. Winkelen kost minder tijd, omdat je weet op welke kleuren jij je het beste kan richten. En ook niet onbelangrijk, het voorkomt miskopen.

Hoe ga ik te werk?
Op basis van je haar-, oog- en huidskleur stel ik vast of je een koel of warm kleurtype bent. Daarna kijk ik aan de hand van kleurendoeken hoe jou heldere en gedempte kleuren staan. Stap drie is om uit te zoeken of lichte of juist de donkere kleuren beter bij jou passen. Aan het eind krijg jij de kleurenkaarten die het best bij jou passen. De kaarten zijn een handig hulpmiddel tijdens het winkelen.

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact op!

Marieke Zweverink
info@mariekekledingcoach.nl
06 18 22 56 93